**Istnieje możliwość połączenia kilku pomiarów z 1 dojazdem.
Niewiele więcej niż to co i tak każdy stolarz powinien wykonać podczas pomiarów u klienta:
1. Odręczny szkic z wymiarami pomieszczenia i informację, czego klient oczekuje (układ szafek, kolorystyka, styl frontów, rodzaj uchwytów, wysokość blatów itd.).
2. Adres e-mail, na który mam wysłać gotowy projekt.
3. Numer telefonu, na który będę mógł się skontaktować w razie pytań.
4. Mile widziane (choć niekonieczne) są również zdjęcia pomieszczenia.
Możliwość dokonywania drobnych poprawek aż do akceptacji przez klienta.*
*Jeśli nie dostanę żadnej informacji przez 10 dni uznaje, że projekt został zaakceptowany.
1. Zaakceptowanego projektu (po wykonaniu rozkroju każda zmiana jest dodatkowo płatna).
2. Listy sprzętów AGD jakie będę zastosowane w kuchni.
3. Dokładnych pomiarów pomieszczenia.
*NIE ROZPISUJĘ skrzynek do szuflad.